Yleistä

Yleistä maatilamatkailustamme

Nautintoja luonnon helmassa: Välimaan matkailutila on oikea toimiva maatila luonnonkauniissa eteläpohjalaisessa ympäristössä. Punainen, vieraiden käyttöön kunnostettu mummonmökki sijaitsee upean kallioisen mäntymetsän reunassa, pohjalaisessa kylämaisemassa. Joen rannalla sijaitsevat  hirsimökki, savusauna, rantasauna, kylpytynnyri, aitta ja grillikota.

Romanttisen yön voit viettää myös piha-aitoissamme: Aittahuoneet ovat kahdelle henkilölle.

Majoitu maalaisympäristössä! Majoittua voit 8 henkilön Mummon-mökissä  2-3 hengen huoneissa tai 2 henkilön aitta majoituksessa. Majoitustilaa on yhteensä 16 henkilölle. Viihtyisissä huoneissa on runkopatjasängyt sekä liinavaatteet valmiiksi odottamassa teitä.

Lisäksi huoneet ovat savuttomia. Päärakennuksen koneistettu tupakeittiö ja sauna ovat vieraiden yhteiskäytössä.

Ruokailutiloissamme voi kesäisin ruokailla noin 140 henkilöä, joten suuremmatkin juhlat onnistuvat meillä (häät, pikkujoulut, ja perhejuhlat jne.)

 

Latoravintolassamme voit nauttia perinteistä kotiruokaa tai pohjalaisia herkkuja. Valmistamme ruoan toivomustesi mukaan.

Maatilallamme voit kalastaa, soudella veneellä tai meloa kanootilla. Halutessasi tutustua lähiympäristöön, järjestämme sinulle polkupyörän. Lähimaastot ovat ihanteellisia mm. lenkkeilijöille, maatilamme välittömästä läheisyydestä on mahdollisuus vaeltaa patikkareitistöjä pitkin laavulle vaikkapa nauttimaan retkieväät.

Koko patikkareitistön pituus on 70 km, jonka varrella on usea laavu, lähimmälle laavulle on matkaa ainoastaan 4,4 km.

IMG_0523IMG_0510IMG_0518IMG_0526IMG_0528IMG_0520IMG_0516