Varaus- ja peruutusehdot

Tulosta tämä sivu Tulosta tämä sivu

Varausehdot

Noudatamme ravintolatilojen, saunojen, aittojen ja -huoneistojen tilaamisessa, varaamisessa ja varausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja.

1. VARAAMINEN JA MAKSAMINEN
Varaaminen tapahtuu Internetin kautta tai soittamalla Maatilamatkailu Välimaalle

Varaus tulee lähettää sähköpostilla myynti(at)valimaa.fi tai varauksen tekemiseen voi käyttää maatilamatkailu Välimaan kotisivuilla olevaa majoitusvaraus -lomaketta.

Varaus on alustavasti voimassa seitsemän (7) vuorokautta varauspäivämäärästä.

Varauksesta tulee käydä ilmi:
varaajan nimi, täydellinen osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, varattava kohde, tulopäivä, varattavat vuorokaudet (vrk=yö), henkilömäärä ja lemmikkikeläimet
Varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Varauksen tehdessään asiakas samalla hyväksyy varausehdot. HUOM! Varaus on sitova (lue varauksen peruuttaminen).

Koko vuokra tai maksu laskutetaan kerralla jos ei erikseen sovita. Asiakkaalle lähtetetään lasku asiakkaan varauksen yhteydessä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen (oletus). Lasku on erikseen pyydettäessä mahdollista saada myös postitettuna. Postin kautta lähetettyihin laskuihin lisäämme 5 euron laskutuslisän.

2. VARAUKSEN PERUUTTAMINEN JA MUUTTAMINEN
Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti) Maatilamatkailu Välimaalle. Laskun maksamatta jättäminen ei kelpaa peruutukseksi. Peruutus katsotan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Maatilamatkailu Välimaalle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin maksamansa summa lukuun ottamatta varausmaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee.

Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

3. MAATILAMATKILU VÄLIMAALLA OIKEUS PERUUTTAA VARAUS
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voidaan varaus perua. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada vuokranantajalle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

4. OLESKELU LOMAKOHTEESSA
Lomakohde on asiakkaan käytössä tulopäivästä kello 16.00 lähtöpäivään kello 12.00 saakka, ellei erikseen muuta sovita.

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä varauksen yhteydessä on ilmoitettu. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty. Lemmikkieläinten tuomisesta on aina sovittava erikseen.

TUPAKOINTI SISÄTILOISSA ON KIELLETTY!

5. VAHINKOJEN KORVAUKSET
Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot kohteen omistajalle. HUOM! Asiakkaalta veloitetaan myös vahingon korjaamiseen ja perimiseen käytetty aika. Lomakohde tarkastetaan aina jokaisen asiakkaan jälkeen. Normaalissa käytössä hajonneista tavaroista ei peritä korvausta jälkikäteen, jos niistä on ilmoitettu vuokranantajalle.

6. OIKEUS HINTOJEN MUUTOKSIIN
Maatilamatkailu Välimaa varaa oikeuden oikaista hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Sopimuksen syntymisen jälkeen vuokranantajalla on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos lomapalvelun hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.

7. VALITUKSET
Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraanMaatilamatkailu Välimaa henkilökunnalle.

8. SOVELLETTAVA LAKI JA RIITOJEN OIKEUSPAIKKA
Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen riidat ratkaistaan Seinäjoen käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Peruutusehdot

Peruutusehdot ja laskutusperusteet:

Ryhmäruokailu, perhejuhlat

  • Peruutus 14 vrk ennen tilaisuutta ilman kustannuksia
  • 2 vrk – 13 vrk ennen tilaisuutta 2 €/per henkilö
  • 1 vrk ennen tilaisuutta 50 % hinnasta
  • Laskutusperuste on edellisenä päivänä ennen klo 12 ilmoitettu henkilömäärä. Mikäli vieraita on yli ilmoitetun määrän laskutamme todellisen määrän mukaisesti
  • Häistä perimme etumaksua 50 % arvioiduista kustannuksista. Lasku erääntyy 14 vrk ennen hääpäivää. Loppulasku erääntyy 7 vrk hääpäivästä.
  • Muut laskut käteisellä tai laskutus sopimuksen mukaisesti. Laskutuslisä on 5 €.

Majoitus- sekä saunavaraukset

  • Peruutus 1 viikko ennen ilmoitettua saapumispäivää ilman kustannuksia
  • 2-6 vrk ennen ilmoitettua saapumispäivää perimme 50 % perusmaksusta
  • 1 vrk ennen ilmoitettua saapumispäivää perimme majoituksen perusmaksun
  • Perimme etumaksun erilaisten tapahtumien yhteyteen varatuista majoituksista. Etumaksu on 50 %. Palautuskulut 10 € peritään asiakkaalta.